Zhangjiagang City FILL-PACK Machinery Co., Ltd

Η υπόσχεσή μας παραμένει
Δώστε επιλογές κινητικότητας για τους πελάτες μας και τις ανάγκες τους
  • ΚΙΝΑ Zhangjiagang City FILL-PACK Machinery Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • ΚΙΝΑ Zhangjiagang City FILL-PACK Machinery Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • ΚΙΝΑ Zhangjiagang City FILL-PACK Machinery Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • ΚΙΝΑ Zhangjiagang City FILL-PACK Machinery Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
Στοιχεία Εταιρίας
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εξαγωγέας, Πωλητής
Μάρκες: Fillpack
Αριθμός Υπαλλήλων: 200~300
Ιδρύθηκε Έτος: 1999
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Εισαγωγή

Η Co. μηχανημάτων αφθονία-ΠΑΚΕΤΩΝ πόλεων ZhangJiaGang, ΕΠΕ που ήταν αρχικά οργάνωση ως εργοστάσιο το 1999, η επιχείρηση μεγαλώνει το χρόνο από το χρόνο στην έρευνα και το σχέδιο, την ποιότητα και την παραγωγή, πωλήσεις και μετά από την υπηρεσία πώλησης. Τα machineries μας πωλούνται σε περισσότερες από 50 χώρες στον κόσμο και πέρα από διαγώνιο εσωτερικό.

ΚΙΝΑ Zhangjiagang City FILL-PACK Machinery Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Ειδικευόμαστε στην παραγωγή των εξοπλισμών filling-συσκευασίας ποτών και των εξοπλισμών κατεργασίας ύδατος. Η ποιότητα περνά ήδη τα πόσιμα πρότυπα. Αυτή τη στιγμή παράγουμε: γραμμές παραγωγής για το μεταλλικό νερό, το καθαρό νερό, το χυμό φρούτων, το ποτό τσαγιού, το ποτό γάλακτος και το ενωμένο με διοξείδιο του άνθρακα ποτό με την ικανότητα 1000-20000bottles/hour γραμμές παραγωγής για το ξίδι, τη σάλτσα σόγιας και το κρασί 1000-20000bottles/hour 3-5 το γαλόνι το νερό με την ικανότητα 60-1200 βαρέλια ανά τόνο εργοστασίων επεξεργασίας 1-30 ώρας και νερού/ώρα Παρέχουμε τα χωριστά μηχανήματα ή το με το κλειδί στο χέρι πρόγραμμα.

Τα προϊόντα μας περνούν την ποιοτική επιθεώρηση που εκτελείται από το γραφείο της ποιότητας και της τεχνικής επίβλεψης κάθε χρόνο. Περνάμε την επιθεώρηση CE της Ιταλίας το 2011

ΚΙΝΑ Zhangjiagang City FILL-PACK Machinery Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

Έχουμε την πλήρους απασχόλησης ανάπτυξη και ομάδα μηχανικών σχεδίου, απορροφάμε τις τεχνολογίες από τη Γερμανία, Ιαπωνία, Γαλλία, Ιταλία, Ελβετία, που συνδυάζεται με τους εθνικούς όρους της Κίνας για να αναπτύξει τους υψηλούς εξοπλισμούς πλήρωσης αφετηρίας και προηγμένης τεχνολογίας, βαθμός αυτοματοποίησης για να επιτύχουμε το προηγμένο επίπεδο.

ΚΙΝΑ Zhangjiagang City FILL-PACK Machinery Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

Είμαστε κύριοι του σύγχρονου εργοστασίου 3700 τετραγωνικών μέτρων σύμφωνα με ISO9001: 2000 πρότυπα συστημάτων πιστοποίησης με όλα τα είδη προηγμένου εξοπλισμού επεξεργασίας και εξοπλισμού δοκιμής, πεπειραμένων τεχνικών, επιστημονικής και ακριβούς διαχείρισης, όλα αποτελούν την τελειότητα FILLPACK στο σύστημα κατασκευής προϊόντων, το οποίο παρέχει την ισχυρότερη προστασία για την ποιότητα των προϊόντων FILLPACK.

ΚΙΝΑ Zhangjiagang City FILL-PACK Machinery Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 3

Πιστεύουμε στο μέλλον FILLPACK ενώ μας επιλέγετε!

Ιστορία

Η Co. μηχανημάτων αφθονία-ΠΑΚΕΤΩΝ πόλεων Zhangjiagang, ΕΠΕ είναι μια κατασκευαστική επιχείρηση που ειδικεύεται στην παραγωγή κάθε είδους εξοπλισμού συσκευασίας πλήρωσης ποτών και εξοπλισμού κατεργασίας ύδατος. 

ΚΙΝΑ Zhangjiagang City FILL-PACK Machinery Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

Βρισκόμαστε στην κωμόπολη LeYu, πόλη ZhangJiaGang, επαρχία JiangSu, Κίνα, με την κατάλληλη μεταφορά. 
ΚΙΝΑ Zhangjiagang City FILL-PACK Machinery Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1


Η επιχείρησή μας έχει ιδρυθεί περισσότερο από 15 έτη. Έχουμε όχι μόνο την καλή εμπειρία παραγωγής αλλά και έχουμε εισαγάγει τη προηγμένη τεχνολογία από στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Εξάγουμε τις μηχανές μας σε πολλές χώρες κάθε χρόνο με την επαγγελματική και τίμια εργασία. Κατά συνέπεια, έχουμε κερδίσει μια υψηλή φήμη μεταξύ των πελατών μας. 
ΚΙΝΑ Zhangjiagang City FILL-PACK Machinery Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 2


Αυτή τη στιγμή, μπορούμε να παραγάγουμε το μεταλλικό νερό ή τις καθαρές γραμμές κατεργασίας ύδατος Μεταλλικό νερό μπουκαλιών και καθαρές μηχανές πλήρωσης νερού με 1000-20000 μπουκάλια/ώρα  5 μηχανές πλήρωσης νερού βαρελιών γαλονιού Το τσάι μπουκαλιών της PET ή μπουκαλιών γυαλιού ο χυμός και πίνουν τις γραμμές παραγωγής με 1000-20000 μπουκάλια/ώρα Το μπουκάλι ένωσε τις γεμίζοντας γραμμές συσκευασίας ποτών και μπύρας με 1000-15000 μπουκάλια/ώρα με διοξείδιο του άνθρακα Γραμμές παραγωγής για το ξίδι, τη σάλτσα σόγιας, και τις μηχανές πλήρωσης κρασιού με 1000-20000 μπουκάλια/ώρα, κάθε γαλακτοκομικές υγρές γραμμές παραγωγής. 

«Η τιμιότητα, η ειλικρίνεια, και η καλή πίστη» είναι το πνεύμα μας, ενώ «υψηλή τεχνολογία, υψηλή - η ποιότητα, και το υψηλό επίπεδο» είναι αυτό που ψάχνουμε. Δοκιμάζουμε το καλύτερό μας για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας με την καλή υπηρεσία μεταπωλήσεών μας. Θα επιθυμούσαμε να συνεργαστούμε με τους φίλους μας και να αναπτυχθούμε από κοινού. Όλοι οι φίλοι από στο εσωτερικό και στο εξωτερικό καλωσορίζονται θερμά για να μας επισκεφτούν.

Υπηρεσία

1. Εγκατάσταση & ρύθμιση

Αφότου προσεγγίζεται ο εξοπλισμός επί του τόπου του πελάτη, ο πελάτης είναι αρμόδιος για να ανοίξει και την τακτοποίηση του εξοπλισμού σύμφωνα με το σχέδιο τοποθέτησης και κάνει κάτω από το μας εγκαθ:ιστώ-ρυθμίζει την καθοδήγηση των τεχνικών. Οι δαπάνες του προσωπικού αποφασίζονται επιτέλους.

ΚΙΝΑ Zhangjiagang City FILL-PACK Machinery Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

2. Κατάρτιση

1. Είμαστε αρμόδιοι για την προσφορά της τεχνικής κατάρτισης στο χρήστη. Το περιεχόμενο κατάρτισης περιλαμβάνει τη δομή και τη συντήρηση του εξοπλισμού, του ελέγχου και της λειτουργίας του εξοπλισμού. Μέσω της κατάρτισης, το τεχνικό προσωπικό των χρηστών μπορεί να πιάσει και η ικανότητα της λειτουργίας και της συντήρησης proficiently, και να εξετάσει τα γενικά προβλήματα εγκαίρως. Θα διορίσουμε το καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό για την καθοδήγηση.

ΚΙΝΑ Zhangjiagang City FILL-PACK Machinery Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

2. Ο αγοραστής μπορεί να στείλει το προσωπικό στην επιχείρησή μας για την εκμάθηση.

ΚΙΝΑ Zhangjiagang City FILL-PACK Machinery Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

 

3. Εξασφάλιση ποιότητας

1. Εγγυώμαστε ότι τα αγαθά προσφερθε'ντα είναι ολοκαίνουργια, μην χρησιμοποιημένα, με το πιό πρόσφατο σχέδιο και το κατάλληλο υλικό που γίνονται, και εγγυώμαστε η προδιαγραφή του εξοπλισμού είναι συμφωνία με τη σύμβαση.

 

2. Εγγυώμαστε ότι η γραμμή επιτυγχάνει τους τεχνικούς δείκτες απόδοσης προϊόντων μέσα σε 5 ημέρες μετά από τη λειτουργία σίτισης μέσω της σωστής καθοδήγησης της εγκατάστασης και ανάθεση.

 

3. Είμαστε αρμόδιοι για το ελάττωμα και τη ζημία της γραμμής παραγωγής που προκαλείται από το σχέδιο, την τεχνολογία, την κατασκευή, την εγκατάσταση, τη ρύθμιση και την υλική ατέλειά μας κ.λπ. ότι όλοι ανήκουν στην ευθύνη μας.

 

4. Η περίοδος εξουσιοδότησης είναι 12 μήνες μετά από τον έλεγχο αποδοχής της γραμμής παραγωγής. Εάν υπάρχει καθόλου διαφορετικός μεταξύ του εφοδιασμένου εξοπλισμού στο εργοστάσιο του πελάτη και του εξοπλισμού ενδιαφερόμενου στη σύμβαση, οι χρήστες έχουν το δικαίωμα να περάσουν το βιβλίο επιθεώρησης στο νομικό τμήμα που απαιτεί για την αποζημίωση στην επιχείρησή μας εντός της περιόδου εξουσιοδότησης αγαθών.

ΚΙΝΑ Zhangjiagang City FILL-PACK Machinery Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 3

 

4. Εξουσιοδότηση

Προσφορά 12 μήνες περιόδου συντήρησης στο πρόβλημα που προκάλεσε από το σχέδιό μας, την κατασκευή και την υλική ποιότητα, και προσφέρει τα σχετικά μέρη και την αποτελεσματική υπηρεσία δωρεάν για τον ανωτέρω λόγο. Θα προσφέρουμε ευρέως και την ευνοϊκή τεχνική υποστήριξη, μετά από την υπηρεσία όλη την ώρα μετά από την εγγυητική περίοδο.

ΚΙΝΑ Zhangjiagang City FILL-PACK Machinery Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 4

Η ομάδα μας

Η επιχείρησή μας έχει μια ισχυρή ομάδα τεχνολογίας για τη γεμίζοντας κατασκευή μηχανών συσκευασίας ποτών, η οποία κρατά την επιχείρησή μας όλο τον τρόπο. Υπάρχει ειδικό ξένο τμήμα πωλήσεων, ειδικό διαμέρισμα παραγωγής, ειδικό διαμέρισμα τεχνικών που έχει τώρα έναν κύριο μηχανικό για ολόκληρες τις μηχανές γραμμών και 5 μηχανικοί που μπορούν να πάνε στο εξωτερικό για την υπερπόντια υπηρεσία, αυτοί έχουν την καλή ικανότητα στην ανάθεση των μηχανών σε εσωτερικό και στο εξωτερικό, την ειδική συσκευασία και τη στέλνοντας ομάδα.  

ΚΙΝΑ Zhangjiagang City FILL-PACK Machinery Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 Μπορούμε να προσφέρουμε τις μηχανές χωριστά ή να παρέχουμε τις με το κλειδί στο χέρι εγκαταστάσεις και τη σχετική υπηρεσία. Μπορούμε να προσφέρουμε την ελεύθερη υποστήριξη τεχνικών για πάντα. 

 

Είμαστε ευτυχείς να σας προσφέρουμε την καλή υποστήριξη υπηρεσιών και τεχνικών. 

Χαιρετίστε την έρευνα και την επικοινωνία σας.