Η σήραγγα συρρίκνωσης ατμού και η λέβητα είναι συσκευασμένες για την Εκουαδόρ 2023/10/10

October 10, 2023

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η σήραγγα συρρίκνωσης ατμού και η λέβητα είναι συσκευασμένες για την Εκουαδόρ 2023/10/10

Εισαγωγή και χαρακτηριστικά της σήραγγας συρρίκνωσης ατμού:

Χαρακτηριστικά:

Υψηλής ποιότητας εμφάνιση της ετικέτας:Ο φούρνος συρρίκνωσης με ατμό μπορεί να προσαρμόσει στενά την ετικέτα στην επιφάνεια του δοχείου, εξαλείφοντας τις φυσαλίδες και τις ρυτίδες, κάνοντας την ετικέτα να φαίνεται πιο ομαλή και πιο όμορφη.Αυτό συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας εμφάνισης και της ελκυστικότητας της συσκευασίας του προϊόντος, ενισχύοντας έτσι την εικόνα της μάρκας.

Ανθεκτικότητα: Οι φούρνοι συρρίκνωσης με ατμό χρησιμοποιούν θερμότητα και ατμό για να συνδέουν τις ετικέτες στα δοχεία, εξασφαλίζοντας ότι οι ετικέτες είναι λιγότερο επιρρεπείς σε βλάβη ή εξασθένιση κατά τη μεταφορά και την αποθήκευση.Αυτό συμβάλλει στη διασφάλιση μακροχρόνιας παρουσίας στην αγορά.

Ευρεία εφαρμοσιμότητα: Ο φούρνος συρρίκνωσης με ατμό είναι κατάλληλος για διάφορους τύπους υλικών ετικέτας, συμπεριλαμβανομένου του πλαστικού, του PVC, του PET κλπ., ώστε να μπορεί να καλύπτει τις ανάγκες συσκευασίας διαφόρων βιομηχανιών.Μπορεί να εφαρμοστεί σε διάφορους τύπους δοχείων, όπως φιάλες, βάζα, κουτιά κλπ.

Αποδοτική παραγωγή: Αυτό το είδος εξοπλισμού διαθέτει συνήθως αποτελεσματικές λειτουργίες αυτοματοποίησης, οι οποίες μπορούν να επεξεργαστούν γρήγορα μεγάλο αριθμό ετικετών και να ολοκληρώσουν τη διαδικασία συρρίκνωσης σε σύντομο χρονικό διάστημα,βελτίωση της αποδοτικότητας της παραγωγής και μείωση του κόστους εργασίας.

Φιλικό προς το περιβάλλον: Οι φούρνοι συρρίκνωσης με ατμό χρησιμοποιούν συνήθως τεχνολογία συρρίκνωσης θερμότητας χωρίς τη χρήση επιβλαβών διαλύτων ή κόλλων, καθιστώντας τους φιλικούς προς το περιβάλλον.Βοηθά επίσης στη μείωση των αποβλήτων και της σπατάλης υλικών.

Ευελιξία: Η ευελιξία της παραγωγής και η προσαρμογή της μπορούν να επιτευχθούν με την προσαρμογή της θερμοκρασίας, της πίεσης και του χρόνου συρρίκνωσης για να προσαρμοστούν σε διαφορετικές απαιτήσεις ετικέτας και δοχείου.

Γενικά, ο συρρικνωτικός φούρνος με ατμό είναι ένα βασικό εργαλείο στη βιομηχανία κατασκευής ετικετών και συσκευασίας.Έτσι έχει μια σημαντική θέση και αξία στην εμπορική παραγωγή..

 

3.jpg

4.jpg

1.jpg

2.jpg

ZhangJiaGang City fillpack Machinery Co., Ltd, προσαρμοσμένο εξοπλισμό σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών, για να λύσει το πρόβλημα του νερού.

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην παροχή ενός πλήρους συνόλου εξοπλισμού γεμίσματος νερού, γεμίσματος εμφιαλωμένου νερού και συσκευασίας παραγωγής για εργοστάσιο νερού, κατασκευή εργοστασίου νερού, σχεδιασμό εργαστηρίου,επιλογή εξοπλισμού, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία.